Home
A Mûvésznõrõl
Studióbabák
Korlátozott Darabszámú Babák
Fénykép Galéria
Eladás
Keresés
Kapcsolat
Hirdetõtábla
A Szerzõrõl
Gyakran Ismétlõdõ Kérdések

The Doll Empire Christine Orange Rajongók Honlapja - A Mûvésznõrõl

The Doll Empire Christine Orange Rajongók Honlapja - A Mûvésznõrõl

 
British Doll Artist Christine Orange
Artwork Image Of The Artist Is Created & © Copyrighted by The Doll Empire
 

       Christine Orange babaművész az angliai Carmarthen, South Wales-ben született és jelenlegi művész studiója Malvern Hills-ben van. Christine Orange nagyon híres az élethű gyermek-arc formálásairól. Alkotásai teljesen élethűek. Legtöbb babájának magassága 30"-38"/76cm-96cm között van de vannak kisebb, 18"/45cm nagyságú babái is.

       Christine Orange egy névjegyet hagy minden babáján: Egy parányi narancs embléma minden baba alsóneműjére rávarrva. Ez bizonyítja hogy egy baba hiteles kiadás közé tartozik. A korlátozott darabszámú babák 50-3000 között mozognak, a művész eredeti studióbabák 1-25 darab között világszerte.
 

Christine Heath Orange

       Annak ellenére hogy Christine Orange babáit különféle lapok, magazinok anonym képei alapján tervezi, azt mondják hogy a babái őrá hasonlítanak.

       "Biztos vagyok benne, hogy ez egy bizonyos fokig minden babaművészre vonatkozik. Babakiállításokon tévedhetetlenül meg lehet mondani hogy melyik babát melyik művész alkotta csakúgy ahogy a gyermekek hasonlítanak szüleikre. Úgy gondolom ez is csak azt igazolja hogy saját személyiségünk mennyire elválaszthatatlan alkotásainktól."

 

Click Here To Send This Page To A Friend!

   

 

Christine Orange, Christine, Orange, Heath, baba, babák, mûvész, christineorange, Anglia, angliai, angol, Wales, GB, Nagy Britainnia, Christina, porcelán, vinyl, Kollektibilis, játék, tervezõ, eredeti, korlátozott, kiadás, gyerek, gyermek, kislány, kisfiú, élethû.

 

 

 

© The Doll Empire
Minden Jog Fenntartva
. M
ásolat Minden Formában Tilos.
Designed by http://www.topwebdesigner.com
Hosted by http://www.ultratek.com